Konkursy

Mazowiecki konkurs serów zagrodowych

Kilka rodzajów żółtego sera na drewnianej tacy Autor: pixabay.com
Data publikacji 2023-06-21
Tytuł/nazwa konkursu Mazowiecki konkurs serów zagrodowych
Rodzaj konkursu z nagrodami Konkursy kulinarne
Grupa docelowa zagrodowi producenci serów podpuszczkowych i kwasowych z województwa mazowieckiego
Rok 2023
Edycja 7
Data zakończenia naboru w konkursie 2023-07-03
Departament Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich
Dane kontaktowe Dodatkowe informacje dotyczące konkursu można uzyskać pod nr telefonu 22 59 79 116 lub adresem mailowym: krzysztof.zaniewski@mazovia.pl

Zapraszamy do udziału w VII edycji Mazowieckiego Konkursu Serów Zagrodowych.

Konkurs skierowany jest do mieszkańców Mazowsza – zagrodowych producentów serów podpuszczkowych i kwasowych. Zasady Konkursu określa Regulamin VII edycji Konkursu Serów Zagrodowych. Konkurs, zgodnie z regulaminem, obejmuje trzy kategorie serów uzyskiwanych przy pomocy podpuszczki: sery świeże, sery dojrzewające i sery pleśniowe oraz kategorię serów kwasowych.

Zainteresowani zgłaszają chęć udziału w konkursie poprzez wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie na adres: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa lub drogą mailową na adres: wydzialrolnictwa@mazovia.pl .

Zgodnie z regulaminem zgłoszenia będą przyjmowane do 3 lipca 2022 r. Wszyscy zgłoszeni do Konkursu zostaną powiadomieni o terminie i sposobie dostarczenia ocenianych produktów. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi 27 lipca 2023 r. w Departamencie Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich w Warszawie. Dodatkowe informacje dotyczące konkursu można uzyskać pod nr telefonu 22 59 79 116 lub adresem mailowym: krzysztof.zaniewski@mazovia.pl .

 

Załączniki:


UWAGA
Informacje opublikowane przed 1 stycznia 2021 r. dostępne są na stronie archiwum.mazovia.pl

Powrót na początek strony